Szeretettel köszöntelek a The Rooms oldalon!

Péntek Enikő vagyok, kétgyermekes anyuka, közgazdász, edző, a ZONA Brand és a The Rooms oldal tulajdonosa, a ZONA edzés megálmodója és a ZONA edzőruhák és SOHO utcai ruhák tervezője.

A ZONA edzés gyökerei 2010-re nyúlnak vissza. A korábban Liverpoolban tanultakra, intervall és funkcionális elemekre építettem edzéseimet. Ez merőben új vonal volt, így a ZONA gyorsan kiforrta magát, hatékonysága és népszerűsége évről-évre nőtt, az edzésformára épülő közösség pedig pár év alatt százezres nagyságrendű lett.

Igazán nagy öröm és büszkeség számomra, hogy a budapesti nagy sportrendezvények állandó, nagyszínpados, fellépője lehetek, és hogy az elmúlt évek során 3x is hozzám került “Az év női prezentere” Fitness Award (közönségdíj/szakmai díj). 2022-ben pedig a Rooms nyerte el “Az Év Online Edzés Platformja” díjat.

A zonawebshop közel 40 ZONA edzésprogrammal, évszakonként megújuló ZONA edzőruha és SOHO utcai ruha kollekcióval rendelkezik. Így, ha a The Rooms edzéseket otthon is csinosan, kényelmesen, nőiesen szeretnéd megélni, akkor irány a zonawebshop!

A The Rooms egy igazi női életmód oldal, amely azzal a céllal jött létre, hogy az edzés mellett egy kis segítséget, motivációt adhasson önismeret, divat, szépség, táplálkozás témakörében. Saját videóim mellett szerepet kapnak más edzők és szakértők is, hogy igazán színes, izgalmas, változatos edzés- és tudásanyag álljon rendelkezésedre a fejlődéshez. A The Rooms holisztikusan szemléli az egyént, test-lélek-szellem egységben. Hiába változunk egy területen, ha más vonalakon még sok dolgunk van magunkkal, nem lesz jelentős és fenntartható a fejlődés. A női lét a változásról, a befogadásról, a szeretetről, a szépségről szól. Így erről szól a The Rooms is. Imádni fogod!

Kövess itt is, ott is

Péntek Enikő oldala

eni.pentek
Instagram

The Rooms
Zárt Csoport

The Rooms
Instagram

webshop