Leírás

Mi az a Rooms?

A Rooms egy igazi női életmód oldal. Online platform, ami motivál, fejleszt, feltölt. Segít, hogy kihozd magadból a legjobbat. Aki mindig is akartál lenni. A sugárzó, magabiztos, tudatos, örömteli, ízig-vérig NŐt.

Alapvetően egy online edzőterem sok-sok edzés videóval, élő edzéssel, kihívással. Komplexitása abban rejlik, hogy holisztikusan szemléli az egyént, test-lélek-szellem egységben. Segítséget ad önismeret, táplálkozás, egészség, divat, szépség témakörben is. Hisz hiába változunk egy területen, ha más vonalon még dolgunk van magunkkal, nem lesz jelentős és fenntartható a fejlődés.

A női lét a változásról, befogadásról, szeretetről, szépségről szól. Így erről szól a Rooms is. Imádni fogod!

Pontosan milyen szolgáltatást ad a The Rooms?

A Rooms lényegében egy havi előfizetéses weboldal, amelynek tagjaként egy folyamatosan bővülő videótárhoz lesz hozzáférésed. Online edzések, önismereti tréningek, életmód előadások, szépség tippek várnak.

A “Rooms” fantázianév a virtuális szobákra utal, ahová a szolgáltatás által beléphetsz. Jelenleg Fitness room (edzőterem), Soul Room (Lélekszoba) és Beauty Room (Szépségszoba) elérhető.

Saját videóim mellett szerepet kapnak más edzők és szakértők is, hogy igazán színes, izgalmas, változatos edzés- és tudásanyag álljon rendelkezésedre a fejlődéshez.

Milyen edzéseket találok a Fitness Room-ban?

A therooms.hu legaktívabb, legtöbb videót kínáló “szobája”, a Fitness Room, az energikus, erős, egészséges, szép tested szolgálatában áll. Folyamatosan bővülő videótárat jelent, hogy a fejlődésed és motiváltságod töretlen legyen. A Rooms-ban az a szuper, hogy nem törlünk régi videókat, vagyis ugyanazért a havi díjért, egyre nagyobb edzés gyűjteményhez lesz hozzáférésed.

A Fitness Roomban havonta minimum 10 új edzéssel bővül a videótár, de inkább ennél többel. Hosszabb, 50-60 perces élő edzésekkel és előre leforgatott, 10-20 perces edzés videókkal. Hogy mindig megtaláld azt az edzést, amire épp időd, energiád van.

Az edzések nagy része saját edzésformámra, a ZONA edzésre épül, amiről bővebben olvashatsz a “Rólam” menüpont alatt.

Intenzitás alapján Basic (középhaladó) és MAX (haladó) edzéseket találsz az oldalon. A havi előfizetésed a teljes videótárat tartalmazza, hiszen haladóként is jólesik és szükséges néha a finom edzés, középhaladóként pedig a fejlődésünket szolgálja, ha időnként kipróbáljuk magunkat keményebb edzésekben is.

További kategória bontás: az “Erősítés” eszközös (súlyzó, miniband, stb.) és saját testsúlyos erősítéseket tartalmaz. Itt nincs ugrálás és kardió, itt az izomépítésre és a core izmok fejlesztésére megyünk. A “Zsírégetés” kategória alatt a dinamikus, kardió jellegű edzéseket találod, amelyek zabálják a kalóriát és intervall rendszerre épülnek. Ez a váltakozó ritmus adja az igazi hatékonyságot. Külön kategóriába szedtem az “alsótest”, “felsőtest” és a kettőt ötvöző, egész testet formáló “totalbody” edzéseket is. Így nagyon szépen tudod állítani magadnak a kívánt edzéstípust, intenzitást és fókuszt. Mindent az állóképességednek, kedvednek, célodnak megfelelően. Ebben edzéstervvel is segítelek, amit a “The Rooms” zárt FB csoportban teszek közzé időről-időre.

Hogy működik a megújuló előfizetés?

Az előfizetés SimplePay bankkártyás rendszerrel történik és automatikus, hogy ne kelljen vele minden hónapban bajlódnod. Az előfizetés napját követően 30 naponként automatikusan terhelésre kerül a havidíj egészen, addig, amíg a tagságot le nem mondod.

Hogyan tudom lemondani a szolgáltatást?

A szolgáltatást bármikor lemondhatod a “Fiókom” menüponton belül és ilyenkor a következő havi tagsági díjat már nem vonjuk le tőled. A már előfizetett időszakra természetesen még eléred a videótárat.

Később aztán újra igénybe veheted a szolgáltatást. Előfizetés után ismét a teljes videótárat látod majd.