Íme, a leggyakoribb kérdések, amelyek a Rooms-zal kapcsolatban felmerülhetnek. Ha valamire nem találsz választ, ne ess kétségbe, írj az info@zonawebshop.hu címre és örömmel válaszolunk neked.

A Rooms egy igazi női életmód oldal. Online platform, ami motivál, fejleszt, feltölt. Segít, hogy kihozd magadból a legjobbat. Aki mindig is akartál lenni. A sugárzó, magabiztos, tudatos, örömteli, ízig-vérig NŐt.

Alapvetően egy online edzőterem sok-sok edzés videóval, élő edzéssel, kihívással. Komplexitása abban rejlik, hogy holisztikusan szemléli az egyént, test-lélek-szellem egységben. Segítséget ad önismeret, táplálkozás, egészség, divat, szépség témakörben is. Hisz hiába változunk egy területen, ha más vonalon még dolgunk van magunkkal, nem lesz jelentős és fenntartható a fejlődés.

A női lét a változásról, befogadásról, szeretetről, szépségről szól. Így erről szól a Rooms is. Imádni fogod!

***

A “Rooms” fantázianév a virtuális szobákra utal, ahová a szolgáltatás által beléphetsz. Jelenleg Fitness room (edzőterem), Soul Room (lélekszoba) és Beauty Room (szépségszalon) elérhető.

Saját videóim mellett szerepet kapnak más edzők és szakértők is, hogy igazán színes, izgalmas, változatos edzés- és tudásanyag álljon rendelkezésedre a fejlődéshez.

A Rooms egy havi előfizetéses weboldal, amelynek tagjaként egy folyamatosan bővülő videótárhoz lesz teljes hozzáférésed edzés, önismeret, egészség, divat, szépség témakörökben.

Tagsági díj: 9900 Ft/hó

Mit kapok a havi előfizetésemért? (Ár-érték arány)

 1. Havi átlagosan 10-14 “élő”edzés online vagy felvételről
  HD minőség
  (Értéke: 10-14.000 Ft)
 2. Havi átlagosan 6-8 előre leforgatott ZONA edzés videó
  Full HD minőség
  (Értéke: 4-6.000 Ft)
 3. Bónusz videók (Soul room, Beauty room)
  Videók, sorozatok önismeret, egészség, divat, szépség témakörökben.
 4.  Havi edzésterv
  Középhaladó/haladó, zsírégetés/izomépítés
 5. Zárt FB csoport kizárólag Rooms tagoknak
  Live video chat, motiváció, támogató közösség, sikersztorik, női témák.
 6. Kedvezmények
  10% zonawebshop, ZONA edzőtábor kedvezmény a folyamatosan aktív tagoknak

A Rooms tagság értéke összesen: 14-20.000 Ft/hó + a bónuszok, extrák eszmei értéke + kedvezmények.

***

Tényleges ROOMS TAGSÁG DÍJ: 9900 Ft/hó

***

A Rooms tagság a teljes videótárhoz ad hozzáférést egészen addig, amíg a havi, megújuló előfizetés aktív.

A therooms.hu legaktívabb, legtöbb videót kínáló “szobája”, a Fitness Room, az energikus, erős, egészséges, szép tested szolgálatában áll. Folyamatosan bővülő videótárat jelent, hogy a fejlődésed és motiváltságod töretlen legyen. A Rooms-ban az a szuper, hogy nem törlünk régi videókat, vagyis ugyanazért a havi díjért, egyre nagyobb edzés gyűjteményhez lesz hozzáférésed.

A Fitness Roomban havonta minimum 10 új edzéssel bővül a videótár, de inkább ennél többel. Hosszabb, 50-60 perces élő edzésekkel és előre leforgatott, 10-20 perces edzés videókkal. Hogy mindig megtaláld azt az edzést, amire épp időd, energiád van.

Az edzések nagy része saját edzésformámra, a ZONA edzésre épül, amiről bővebben olvashatsz a “Rólam” menüpont alatt.

Intenzitás alapján Basic (középhaladó) és MAX (haladó) edzéseket találsz az oldalon. A havi előfizetésed a teljes videótárat tartalmazza, hiszen haladóként is jólesik és szükséges néha a finom edzés, középhaladóként pedig a fejlődésünket szolgálja, ha időnként kipróbáljuk magunkat keményebb edzésekben is.

További kategória bontás: az “Erősítés” eszközös (súlyzó, miniband, stb.) és saját testsúlyos erősítéseket tartalmaz. Itt nincs ugrálás és kardió, itt az izomépítésre és a core izmok fejlesztésére megyünk. A “Zsírégetés” kategória alatt a dinamikus, kardió jellegű edzéseket találod, amelyek zabálják a kalóriát és intervall rendszerre épülnek. Ez a váltakozó ritmus adja az igazi hatékonyságot. Külön kategóriába szedtem az “alsótest”, “felsőtest” és a kettőt ötvöző, egész testet formáló “totalbody” edzéseket is. Így nagyon szépen tudod állítani magadnak a kívánt edzéstípust, intenzitást és fókuszt. Mindent az állóképességednek, kedvednek, célodnak megfelelően. Ebben edzéstervvel is segítelek, amit a “The Rooms” zárt FB csoportban teszek közzé időről-időre.

Az előfizetés SimplePay bankkártyás rendszerrel történik és automatikus, hogy ne kelljen vele minden hónapban bajlódnod. Az előfizetés napját követően 30 naponként automatikusan terhelésre kerül a havidíj egészen, addig, amíg a tagságot le nem mondod.

Amennyiben változnak a bankkártya (amellyel az előfizetést igénybe vetted) adataid, kérlek az info@zonawebshop.hu címre írj, és segítünk a tagságod módosításában.

A szolgáltatást bármikor lemondhatod az “Adataim” menüponton belül és ilyenkor a következő havi tagsági díjat már nem vonjuk le tőled. A már előfizetett időszakra természetesen még eléred a videótárat.

Később aztán újra igénybe veheted a szolgáltatást. Előfizetés után ismét a teljes videótárat látod majd.